25 august, 2006

Ud af skabet

Kom så. Ud med sig! Og buk dig bare ned efter sæben, nu du er i gang...

Det er fandeme ikke kønt når Thomas Bickam springer ud som popsanger, men sjovt, jow jow.

6 kommentarer:

Blogger SuperPolle sagde ...

Hvem er Thomas Bickham?
Var han også med i Dick Turpin?

8:01 PM  
Blogger Pernille sagde ...

Oh - my - God!!! Er det optaget i et gammelt pornostudie i Herlev og nummeret komponeret af René Diff eller anden Aqua-pensionist?!!! Skidt, skidt, skidt...

8:08 PM  
Blogger Andrea Bak sagde ...

Ja, TomBoy var ham, der havde homodiskoteket "The Feathered Poof" i serien. Dog blev Dick og Swiftnicks udskejelser klippet ud af den endelige version af serien - visse ting sømmer sig ikke på BBC...

11:29 PM  
Anonymous Anonym sagde ...

[totalt mavesurt indlæg]

NEJ. Det er fan'me ikke okay to be gay, når man laver sådan noget. Det er nok den mest pinlige, provinsielle, lavpandede, amatøragtige gang lort, jeg længe har lagt ører og øjne til.

Dét nummer får i sammenligning Basshunter til at fremstå som popmusikkens frelser.

Og oven i købet blev mine sarte ører udsat for et radioindslag, hvor selvsamme Bickham annoncerede, at han nu rejste til USA. Det var jo umuligt at slå igennem i Dk, og han var altzå bare typen, der gik efter guldet.

NEJ - NEJ - NEJ. Det må stoppe NU. Uanset om man kan lide at få den i røven eller ej - så bliver man kraftedeme nødt til at strenge sig lidt mere an, hvis man skal leve af sin musik. Og mere NEJ:
Det nytter ikke noget at spice et håbløst projekt op med en flok latterligt udseende, dansende bøsser i flamingofjer og kunstige øjenvipper. Projektet vil i så fald (om muligt) fremstår endnu mere håbløst.

Dø, Thomas Bickham. Dø! Og tag Paris Hilton med dig i graven.

[/totalt mavesurt indlæg]

3:00 AM  
Blogger Andrea Bak sagde ...

Ha ha ha! Jeg elsker dig, når du er sur!

Det er da sjovt. Come nu on for fanden - det er da superkomisk! Jeg elsker, når talentløse mennesker giver den gas. Jeg har Paris' nye album liggende ude på redaktionen - det er værre end forventet!

Og bare vent, når Thomas kommer hjem fra USA med halen mellem benene efter at have fået så mange tæv af verdens mest bitchy gaycrowd, så kan det være, han laver noget sammen med Christian Brøns. (Altså ham fra Big Brother, som stadig påstår, han er til kvinder.) Og hvis vi er rigtig heldige kommer Gigi Freddie-Petersen med på pladen også. Jaaaah, sikken herlig fest.

Måske kan de endda være, de lejer Boten Anna til deres releaseparty?

4:21 AM  
Blogger SuperPolle sagde ...

Knirke for fa'n! Jeg vidste slet ikke, du havde den slags i dig.
Håndtegn og fem svin til dig!

Åbner du ikke snart din egen blog med giftige udgydelser. Hende Andrea er ved at falde lidt af på den ...

;-p

12:17 AM  

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start