21 december, 2005

Nå, dér er de!

Hvis du af og til går rundt og spekulerer på, hvor alle de maskuline, handle- kraftige mænd i ternede, bløde flonels-skjorter er henne, så fortvivl ikke, for svaret kommer hér: De er i Alaska!!!

Det er selvfølgelig forfærdelig langt væk, hvis man i stilhed går rundt og drømmer om en stor, stærk mand, som kommer hjem fra jagt med istapper i øjenbrynene og et bundt døde dyr over skulderen, og hvis eneste erklærede mål her i livet (udover at skyde dyr og flå dem med de bare næver) er at vælte én omkuld på isbjørneskindet foran pejsen, men endnu en gang er der godt nyt: Alaskamen.com!

Det er simpelthen en datingservice, som formidler kontakt til Alaskas most eligible men. Hurra! Pludselig så alting meget lysere ud for alle os, hvis højeste ønske er at flytte til en endnu mere afsondret egn af verden, hvor vintrene er endnu værre, og hvor mændene går endnu værre klædt end herhjemme...

Det gode ved Alaskamen.com er jo så, at det er et gammeldaws kontaktbureau. Ikke noget med profiler som fx på dating og scor, næh nej, dette er baseret på god gammeldags snail-mail, og bureau- mutteren Susie understreger da også, at man ikke må blive skuffet hvis man ikke får et håndskrevet brev, men må tage til takke med et computerskrevet. Og hvem har ikke altid drømt om at sidde i ugevis og vente på et måske håndskrevet brev fra en flonels-klædt skovhugger i Alaska??!

Og husk for guds skyld, hvis du beslutter dig for at kaste dig ud i et Alaska-eventyr: Tjek optaget-listen!!! Det ville være så ærgerligt at spilde sit krudt på én, der alligevel er taget.

Faktisk synes jeg, der burde være en optaget-liste i enhver københavnsk bar...

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start