Herhjemme i Hovedstaden er der klar frost og byen dækket af flot hvid sne.
Og det vejr kalder jo på gryderetter og simremad! Jeg blev helt inspireret af billedet og viderebringer derfor her opskriften på Gryde-kat. Det er en opskrift, der stammer fra Vicenza i Italien, hvor kat i trange tider bruges i stedet for kanin.
Gryde-kat Katte en vinterspise, og for at blive rigtig mør skal katten gemmes nogle dage under sne!
Siden skal den tørres, krydres med salvie og rosmarin, steges med olie, smør, løg, hvidløg og persille, og siden koge to timer med hvidvin, laurbær, nelliker og kanel.
Herhjemme i Hovedstaden er der klar frost og byen dækket af flot hvid sne.
SvarSletOg det vejr kalder jo på gryderetter og simremad! Jeg blev helt inspireret af billedet og viderebringer derfor her opskriften på Gryde-kat. Det er en opskrift, der stammer fra Vicenza i Italien, hvor kat i trange tider bruges i stedet for kanin.
Gryde-kat
Katte en vinterspise, og for at blive rigtig mør skal katten gemmes nogle dage under sne!
Siden skal den tørres, krydres med salvie og rosmarin, steges med olie, smør, løg, hvidløg og persille, og siden koge to timer med hvidvin, laurbær, nelliker og kanel.
Velbekomme!