15 maj, 2011

Katie Cinderellie

Knap nok havde Waity Katie sagt "I will", før dette billede var at finde overalt på nettet.


Og ja, det er skidesjovt. Problemet er bare, at det er Photoshoppet helt vildt. Så meget, at det overhovedet ikke giver nogen mening – udover at det selvfølgelig altid giver god mening at gøre nar af folk, som af (må man formode) egen fri vilje tager så absurd en hat på som prinsesse Beatrice. Men fred nu være med det. De royale (og især de engelske) har jo en lang, stolt tradition for absurd hovedbeklædning, og Beatrice's hat (eller hvad det nu er ...) tager den jo bare ét skridt videre. Ren evolution.

Jeg grinede, ligesom de fleste andre vel gør, de første mange gange, jeg så billedet, men kom i går pludselig i tanker om, at hov ... Askepot havde da ikke brunt hår i den film? Men det havde prinsen til gengæld. Og jeg kunne i hvert fald huske, at den ene onde stedsøsters kjole i HVERT fald ikke var beige. Google, google, google og Hey presto: 





Desuden er Beatrice og Eugenie jo ikke Waity Katies stedsøstre. Og Waity Katie er ikke Askepot. Med mindre man synes, det er Askepot-agtigt at vente ti år på at blive gift med en mand med stadigt vigende hårgrænse selvfølgelig ...

Nå. Nu fik jeg i det mindste lettet mit hjerte, og lad os så igen henlede opmærksomheden på det, det egentlig handler om: Princess Beatrice's hat. Eller hvad det nu er. Jeg synes et eller andet sted, pigebarnet skal have credit for at gøre noget så gennemført. Royal hattemode bliver aldrig det samme mere!