06 marts, 2011

At få noget ud af dagen ...

Der er noget, der altid har undret mig. Hvorfor skal man partout befinde sig udenfor, når det er godt vejr? Lige siden jeg var helt lille, har en af mine yndlingsdiscipliner været at sidde indenfor og nyde, at det er solskin udenfor. Det har jeg høstet mange kritiske ord for gennem tiden, men jeg har aldrig taget dem seriøst. For er der noget bedre end at ligge indenfor og læse, mens solen bager ned udenfor, og andre mennesker sveder som grise og får røde skuldre, fordi de ikke gider bruge solcreme?

Det er det samme med begrebet "at få  noget ud af dagen". Det indbefatter gerne at man står tidligt op i weekenden, og gør ... Ja, jeg ved ikke, hvad man skal gøre, for at få noget ud af dagen - jeg ved bare, at jeg får en hel masse ud af dagen, hvis jeg sover til klokken 11 og bruger resten af dagen på at læse, dimse rundt på nettet, pludre i telefon og den slags. Jeg er sgu så effektiv i min hverdag, at jeg ville føle mig totalt snydt, hvis jeg ikke fik lov at bruge i det mindste noget af min weekend på at lave fuck all og få ondt i lænden af at ligge ned.

Så nu vil jeg liste tilbage på fifaen og begynde på "The Fry Chronicles" (ja ja, min Stephen Fry-obsession er ved at gribe om sig, jeg ved det, men jeg ææææælsker ham bare så højt, ja jeg gør) og nyde, at solen skinner udenfor, og at jeg, trods min efterhånden fremskredne alder, er stort set fri for rynker fordi jeg altid har foretrukket at være indendøre, når solen skinner.

Og hey, jeg har lige sat en vask over og ryddet op i mit iTunes-bibliotek! Senere skal jeg opdatere min hjemmeside. Jeg får totalt meget ud af dagen!