28 marts, 2010

Store sager ...

Jeg har en god nyhed og en dårlig nyhed. Lad mig begynde med den dårlige: Jeg har ikke nogen kæreste mere. Og så gider jeg ikke skrive mere om dét, udover at det er hårdt og træls og alt det. And that's the name of that tune.

Den gode nyhed er, at jeg har fået nyt job. Jeg er nemlig blevet chefredaktør på WHERE2GO. Og afdelingsleder for Chili Kultur. Jeg ved ikke rigtig helt, hvad det kommer til at indebære, men jeg glæder mig til at se, hvad det er for noget, det hele.

Det er et led i en større omstrukturering i Chiligroup, som WHERE2GO jo er en del af, og der kommer til at ske rigtig meget nyt derinde. Men det bliver godt, det kan jeg mærke. Og det bliver spændende at prøve at være chef. Eller Overschæfer, som Knirke kalder mig. I følge Anne Knudsen, så får man flottere hår og negle af at være chef, fordi magt øger indholdet af testosteron. Bare vent, om et halvt år har jeg sådan noget hår ligesom i reklamerne. Eller noget...

Det hele er sgu ærlig talt lidt forvirrende og skræmmende lige nu. Men det er også i situationer som denne, at man rykker. Siger jeg til mig selv. Og om ikke andet, har jeg det flotte hår at se frem til!


"Hvad mener du med over the top??!"

18 marts, 2010

En nat bli'r det sommer ...

I morges, da jeg var ude at løbe, måtte jeg tage handsker og pandebånd af og lyne jakken op. Da jeg cyklede på arbejde, var jeg nødt til at tage mit tørklæde af. Og her til aften, da jeg cyklede hjem fra en middag hos nogle venner, var der så lunt i luften, at der vitterligt ingen tvivl er længere: Det er blevet forår!

Det er meget rart at vide, når nu det meste andet lige nu er vendt på hovedet. Dét vil jeg ikke skrive om nu, men senere. For nu vil jeg bare mindes den dag i april sidste år, hvor jeg tog de her billeder af magnoliatræerne i Central Park. Og en nat, så bliver det sommer. Jeg kan næsten ikke vente.