27 december, 2008

Møbler søges + noget om julen

Sagen er jo den, at jeg pr 1. februar skal fremleje min lejlighed til 3 venlige mennesker, og så kommer jeg til at mangle en seng og et eller andet til tøjopbevaring. Det billigste kommer til at koste sammenlagt 500,- i Ikea, og selv om det jo ikke er meget, så er det alligevel fjollet at give 500 spæn for noget, der i princippet kun skal bruges i 4 måneder. Synes jeg. Der er jo så meget andet herligt, man kan spendere 500 kr på, hvis du spørger mig.

Så hvis du ligger inde med en enkeltseng/boxmadras/sovesofa og en kommode/tøjskab, som jeg må få eller låne i 4 måneder, så sig frem. Jeg skal nok selv hente det! Dog kun i Storkøbenhavn.

På forhånd tak og alt det jazz :)

Bortset fra det, så har det jo været jul. Det har været hyggeligt, og jeg er traditionen tro forædt i svin og glad for atter at være hjemme i København. Jeg har fået nogle gode julegaver:

René:
Sennheiser høretelefoner
2 fribilletter til Cinemaxx

Mor:
"Undtagelsen", Christian Jungersen
"Hundehoved", Morten Ramsland

Mia:
Moleskine notesbog
Fyldepen

Mormor:
500 kr i et par hjemmestrikkede sokker <3

Moster & co.:
1000 kr
Den nye Liza Marklund
Pedicure-sæt

Beate:
"Den sorte linje", Jean-Christophe Grangé + den nye af ham

Far & co.:
Føntørrer

Så det var en herlig høst. Jeg kørte med Bille og Jacob hjem i dag, og det var hyggeligt - og dejligt at komme hjem i en ruf. Nu ligger jeg bare på fifaen og ser film. Som om, jeg ikke har lavet andet i ferien. Ak og ve.

22 december, 2008

Adios, assholes!

Jeg skrider på juleferie nu, og jeg tager IKKE computeren med :-O

Nix. Jeg gider ikke. Jeg vil bare æde konfekt og læse og være ligeglad med alt og alle. Også dig! ;-p

GOD JUL!

21 december, 2008

Tømmermæ-ænd!!!

Jeg har haft tømmermænd hele dagen, og har ikke lavet andet end at ligge på sofaen og stene Sex And The City, mens jeg ventede på, at René kom hjem fra julegave-shopping, medbringende junkfood og cola. <3

I går var en superfed aften! Koncerten med koret gik rigtig fint, selv om to numre jo er ovre på ingen tid. Og det er jo altid fedt at drike gratis øl og skråle med på Gasolin covernumre. Lidt folkelig er man vel altid.

23.30 cyklede jeg ind på The Irish Rover, hvor min lillesøsters nye kæreste spillede. Han virkede rigtig sød, og han virker til at være meget glad for hende, så det er jo dejligt. Jeg brugte alt for mange penge på drinks, og blev som følge deraf også virkelig beruset, men på den der glade, lette måde, hvor jeg bare snakkede med alle og havde det vildt sjovt. Jeg dansede med en meget lille og sær nepaleser og hans ven, et kæmpestort drog af en fisker fra Thyborøn (de var blevet venner i et supermarked i Glostrup - WTF!?), til mine søstres store moro. Da jeg slingrede hjem kl. 3.30 sagde Pat til mig "You exceed all my expectations from Facebook". Andrea Bak. SÅ meget bedre irl ;)

I morgen stikker jeg så til Aalborg. Jeg skal følges med begge mine søstre i bussen. Det bliver hyg. Jeg tror ikke, jeg gider tage computeren med, så glædelig jul allesammen!

Und jetzt: "There is no having of the Steve!"

19 december, 2008

På wc, med hovedet i en spand

Sådan har jeg tilbragt natten. Fandme ikke sjovt... Jeg er sikker på, det var den flæskesteg, vi fik nede på Dyrehaven. Jeg havde sovet tre timer, så vågnede jeg ved at jeg havde vildt ondt i maven. Så mig ud på wc, hvorefter det bare sagde PFUF!!! ud af begge ender. Og sådan blev det ved til kl. 5 i morges, men jeg turde ikke sove, af frygt for at vågne op i en stor pøl af fæces. Klog af skade, efter min madforgiftning på Sicilien i foråret. Suk. Man kan bare ikke blive mindre, når man sidder der på wc med hovedet i en spand. Bwadr.

Kl. 9 havde jeg det bedre, og turde godt sove lidt, og kl. 12 stod jeg op og tog ned på kontoret, for jeg havde to artikler, jeg SKAL være færdig med inden jeg kan holde juleferie. De handler begge to om børn. Gaaab... Ja, undskyld mig, men det er bare virkelig kedeligt at skrive om. No offence, jer der har børn!

Til gengæld fik jeg vildt meget ros i går, for min artikel om kønshår, da jeg var ude og hente julegave på Tidens Kvinder. De var vildt glade for artiklen, så den kan I godt begynde at glæde jer til. Der er måske endda nogen med, I kender ;)

Åh gud hvor er jeg træt. Helt fladmast er jeg. Men jeg blev færdig med den ene artikel, og så skriver jeg den anden i morgen. Og laver konfekt, jeg skal have med op til min mor på mandag. Kl. 20 skal jeg give koncert ude på Krudttønden med mit kor. Det bliver sikkert hyl. Bagefter skal jeg ind og se min yngste lillesøsters nye kæreste spille på The Irish Rover. Søndag skal jeg pakke og hygge med min kæreste, og mandag starter juleferien så.

For en gangs skyld er jeg ikke ved at kaste op ved tanken om jul. Sikkert fordi mine tanker er alle andre steder end her. De er selvfølgelig i New York :) Åh, jeg kan ikke vente. I onsdags bookede jeg en bil fra Dial7 til at hente mig i lufthavnen. Det kommer til at koste 65 dollars inkl. tolls og tips, så det er godt givet ud. Jeg kan godt lide tanken om, at der holder en Mister Big-bil ved kantstenen, når jeg træder ud af flyet. Jeg glemmer aldrig nogensinde Renés og min rædsomme "vi behøver ikke tage taxa, for vi er cool nok til at bruge subwayen med kufferter"-rejse fra Newark til Brooklyn sidst. Sikke et mas. Det skal jeg i hvert fald ikke ud i igen. Og så alene og med oppakning til et halvt år. No way José.

Gud hvor er jeg dog træt. Og sikke kedeligt, det her garanteret er. Jeg skriver bare uden at tænke. Men nu vil jeg sove. Gute Mensch!

15 december, 2008

Åh altså...

... så faldt de sidste detaljer på plads. I fredags fik jeg mit pas retur, med et stort, fint visum i, og senere samme aften købte jeg min flybillet. Så nu er det sikkert og vist: fra 1. februar til 1. oktober vil jeg være at træffe på adressen 8 W 121 St., New York, NY 10027. Hvis du vil se, hvor det er, så klik her. Hurra for Google maps :)

Jeg har haft den bedste weekend i mands minde. Og den mest dovne. Mig og Ronnidrengen har ikke lavet en skid, udover at ligge i sengen og se film. I går var vi lige en kort tur inde i byen, for jeg skulle købe de sidste julegaver, og så skulle vi også lige i Mad & Vin og have nye forsyninger. Og så ellers hjem igen og se flere film. Ah.

I dag gik den så ikke længere. Jeg har ryddet op på loftet, så jeg kan få plads til de ting, jeg skal have stående deroppe, mens jeg er væk, og så skal jeg også arbejde. Bare lidt.

Men jeg kan næsten ikke koncentrere mig om det. Jeg vil bare afsted NU!!!

03 december, 2008

Så klapper det perfekt :)

Hvordan kunne jeg nogensinde tro at mine planer om at flytte til New York kunne gå i vasken? Mig, der er så uendeligt heldig i alt hvad jeg gør, og åbenbart har en skytsengel i Iron Man-dragt?

Åh altså.

Lige nu falder alt på plads. Jeg har lige sagt ja til at bo her: et fantastisk studio i Harlem, lige nøjagtig der, hvor jeg gerne vil bo, fordi der er så hyggeligt, i et superfedt hus hos en vildt sød familie, der plejer at leje ud til turister, men som gerne vil fremleje det som almindelig lejlighed i en længere periode.

Og 10 minutter efter, jeg havde postet en annonce på dba.dk om at jeg fremlejer min lejlighed møbleret, får jeg en henvendelse fra en skidesød dame fra en sangskole i Indre By, der mangler bolig til to af deres sangere.

Åh, det er så superfedt!

Tak, Ruth! Og tak Gud, og alle andre, der har noget med dette at gøre :)

02 december, 2008

I love the world!

Jeg elsker jorden, jeg elsker dem fra Mythbusters, jeg
elsker Stephen Hawking, og jeg elsker Discovery Channel for at have lavet denne reklame!