21 december, 2007

God jul!

14 december, 2007

Ondt i skallen

Fuck mand. Hvornår lærer jeg, at jeg ikke skal drikke øl overhovedet? Jeg bliver så fuld, så fuld af ingenting. I går måtte jeg fx gå hjem kl 24 fra Bofs gravøl, fordi jeg ikke kunne holde til det mere. Det var ellers en god aften på trods af omstændighederne. Jeg har lige talt med Martin - han var først kommet hjem fra Guldregn kl 9.30 i morges. Det er ægte Bof-style :)

Jeg fik snakket og grinet og grædt en masse i går. Og fik tænkt tilbage og fik husket og fortalt en masse røverhistorier. Det var dejligt.

Om lidt skal jeg til julefrokost med kontorfællerne. Vi skal mødes i studiet kl. 17 - om en halv time!!! - og drikke champagne, og så skal vi ud og spise fin mad på Auberge. Jeg ville SÅ meget ønske, vi skulle på Burger Palace og i Blockbuster bagefter.

Jeg stod ellers op kl 10 og gik ned og trænede, i håb om at de ville gå væk. Men de er her stadig. Lortetømmermænd.

Nå. Op på stiletten og på'en igen...





Jeg ville ønske, jeg havde en t-shirt, hvor der stod

I
<3
BOF

.

13 december, 2007

Vil DU gerne tages i røven?!

Så synes jeg, du skal søge dette job. Bemærk de med rødt fremhævede punkter. Det er sguda kært...

Velhonoreret praktikplads på magasin

Elsker du at skrive, og har du lyst til at indgå i arbejdet på en professionel redaktion. Så er et praktikophold i foråret 2008 hos studie- og karrieremagasinet Moment noget for dig.

Vi søger en praktikant, som får ansvaret for at skrive størstedelen af artiklerne til magasinet og samtidig får stor indflydelse på dets udvikling og udformning. Du vil indgå på lige fod med resten af redaktionen og får rig mulighed for at komme igennem med dine idéer og initiativer. Din daglige gang bliver i vores marketingafdeling, og du får derfor også indblik i markedsføring og PR-discipliner.

Undervejs vil du få masser af oplæring, sparring, feedback og selvfølgelig et honorar.

Opgaver
" Journalistisk arbejde i form af interview, artikelskrivning, research, redigering m.v.
" Planlægning af magasinets indhold og udtryk.
" Udvikling af idéer til optimering af hjemmeside, markedsføring mm.
" Udvikling og gennemførelse af læserundersøgelse.
" Mulighed for sideløbende at deltage i forskellige PR- og markedsføringsopgaver.

Kvalifikationer
" Du kan skrive i et flydende sprog og har blik for den journalistiske formidling.
" Du har masser af idéer til artikler og andet indhold.
" Du er interesseret i, hvad der rører sig blandt studerende, både når det gælder studiehverdagen og karriereplaner.
" Du går på en videregående uddannelse.

Moment
Moment er en dynamisk virksomhed med højt til loftet, og du får en spændende hverdag med mange unge og kompetente kolleger. Vi er vant til at have praktikanter og giver masser af oplæring og feedback, så du kan udvikle dig fagligt. Det er vores erfaring, at erhvervslivet siden hen tager godt imod vores praktikanter.

Du kan læse magasinet på www.moment.dk/studiemagasin

Honorar
3.500 kr. pr. måned.


Arbejdstid og periode
Hverdage fra kl. 8.30 til 16.30. Praktikken strækker sig fra midten af januar til midten af juni 2008.
Vi er fleksible mht., at du kan passe en eksamen eller et fag ind sideløbende.

Jesus altså... Gad vidst om de ikke også har en neger gående ude i køkkenet til en femmer om ugen? "Det er vores erfaring at erhvervslivet tager virkelig godt imod sådan nogen som dig, Mofufu!!!"

12 december, 2007

R.I.P, Bof

Søde, dejlige Bof,
Himlen er blevet en fantastisk engel rigere, og vi andre er blevet et vidunderligt menneske fattigere. I teorien altså. I praksis vil du altid være hos mig, og ikke kun når jeg drikker en øl på Märkbar.
Tak for alt, min kære ven.

Knus fra
Andrea

Bof, Märkbars ubetinget bedste, dejligste og sødeste bartender blev i går fundet død i sin seng. Han blev kun 40 år. Bof var for mange af os meget mere end "blot" en bartender - han var en rigtig god ven, og et stort menneske, der har berørt mange mennesker med sin kærlige måde at være på.

Åh, jeg ved ikke hvad jeg skrive. Ord er i sandhed et fattigt instrument, når man skal beskrive en, man holder af, som ikke er her mere.

For dem der har lyst, er der gravøl i morgen på Märkbar, fra kl. 16.

07 december, 2007

Hello, lover!

Så er traileren til "Sex And The City - the Movie" kommet. (Jeg kan ikke finde ud af at 'embedde' den her på bloggen. Lev med det!)

Du kan se den her.


Indrømmet. Det er sgutte meget man får for sin tiøre, men jeg glæder mig nu alligevel!

(Ja, jeg syntes lissom, jeg ville fejre det ved at skrive med lyserød...)

01 december, 2007

Townes Van Zandt

I går aftes var jeg inde og se en aldeles fremragende dokumentarfilm om Townes Van Zandt. Fuck, den var så god. Be Here To Love Me hedder den.

Første gang, jeg blev bevidst om at han fandtes, var da jeg for mange år siden hørte Tindersticks' version af Kathleen. Jeg blev ramt lige i hjertet. No shit. Og den film, den portrætterer ham bare så værdigt og loyalt, og fortolker ikke en hel masse, hvilket jeg hader.

Jeg fik tårer i øjnene to gange. Første gang, da man får fortalt historien om, hvordan han som ung mistede alle sine erindringer fra barndommen på grund af elektro-chok, og så under en af de stærkeste scener, jeg har set i mit liv: Townes sidder i et et totalt trashet køkken i en trailer og spiller "Waiting round to die", og bag ham sidder en gammel neger, som man bare kan se, har oplevet en masse shit i sit liv. Og han græder, nøj hvor han græder over den sang. Det er barske løjer. Men smukt på en meget værdig måde.

Nu vil jeg gøre rent og høre en Townes-plade helt vildt højt imens.

Mahnahmahnah!