31 december, 2006

"Sjove" mænd?

I går var mig og en veninde inde og se "Talegaver til Børn". De fleste af de 24 komikere, der optrådte var rigtig sjove, men altså... Hvor er der mange stand-up'ere, der kan slippe afsted med at kopiere hinandens mere eller mindre åndfulde jokes. Hvor mange gange har vi fx ikke hørt jokes om:

- Hvor lang tid kvinder bruger på at gøre sig færdige, inden vi skal ud af døren
- At uanset hvor meget tøj en kvinde har i sit skab, så kan hun aldrig finde noget at tage på
- Hvor dårlige kvinder er til at parallelparkere

?

Og nej, det er ikke fordi, de gør grin med kvinder - det er fordi, vi har hørt enhver tænkelig afart af de jokes 100.000 gange. Ligesom jokes om:

- Nik og Jay
- Amin Jensen
- Prins Henrik
- Bubber

og den helt nye:

- Muhammedtegningerne

Hold nu op med det pjat og skriv noget komik, som er originalt, tankevækkende og uforudsigeligt. I stedet for at gribe ud efter det nemme. Eller stå og læse op af læserbreve fra Ekstra Bladet eller en artikel fra Hendes Verden om kropssprog. Jeps, det var der faktisk to af komikerne i dag, der valgte at bruge deres 7 minutter på... Den slags behøver man sgu ikke være stand-up'er for at få til at blive sjovt.

"Men hvorfor bliver du så ikke bare SELV stand-up'er?!" Na na na na na na nanaa naaah?! Fordi kvinder ikke er sjove. Pr. definition. Så jeg tror bare, jeg lukker for boks 1 og skynder mig ind og går i panik over, at jeg ikke har noget tøj at tage på til nytårsaften.

Bah dah binnnng!

30 december, 2006

De har hængt Saddam

I nat blev Saddam Hussein hængt. Jeg hørte det i radioen for lidt siden, og jeg er sgu helt ked af det nu. Lad mig slå fast med det samme: Jeg synes heller ikke at Saddam Hussein er, undskyld var, noget forbilledligt menneske, og der er ingen tvivl om, at han fortjente en lang og nådesløs straf for alle sine ugerninger. Men at hænge manden? Er det ikke som om, det lugter lidt for meget af middelalder? Og Texas?

Uanset hvordan jeg vender og drejer den inde i mit hoved, så kan jeg aldrig nogensinde finde et argument, der er stærkt nok til at forsvare dødsstraf. Ikke engang når det gælder Saddam, Pol Pot, Hitler, Pinochet, og de andre fjolser, der har forpestet verden med deres tilstedeværelse.

Jeg ville formentlig have en anden holdning, hvis jeg havde levet under Saddam-diktatur. Jeg mener, det jo nemt at sidde og være retfærdighedens vogter i vores trygge og velstillede del af verden. Men alligevel. Er den bedste måde at komme sig over noget væmmeligt ikke netop at hæve sig over det, og være et større menneske end dem der har gjort én uret?

Jeg ved det ikke. Jeg ved bare, at det er farligt at glemme. Tyskerne har fx haft så travlt med at begrave den smertefulde fortid. Forståeligt nok, men i dag er der rigtig mange nazister i Tyskland. Det er det der med, at hvis man ikke lærer af historien, er man dømt til at gentage den.

"Henrettelsen forløb fredeligt og uden ydmygelser" siger de i radioen. Fuck altså. Jeg får kvalme.

29 december, 2006

Status

Hov, jeg glemte helt at gøre status over julens høst. Den var god i år. Rigtig god endda. Jeg remser:

Ekstern harddisk

500 kroner til et nyt yogakort

Et par hjemmestrikkede sokker


2 sorte bh'er fra Change

Arne Dahl "Dødsmesse"

Stieg Larsson "Pigen der legede med ilden"

Rød kuffert der kan gå med som håndbagage i fly. Og en mindre i sort

En lampe fra Ikea

To flasker god rødvin


Og så fik jeg to fribilletter til "Talegaver til Børn" fra FBI. Jeg skal ind og se det i morgen, og det bliver spas.

Til sommer bliver alting godt

For så er der dejlig varmt, der er Roskilde Festival OG den 13. juli får "Harry Potter and the Order of the Phoenix" premiere. Det skal nok blive godt. Jeg synes dog ikke, det holder helt at de har skalperet Harry - enhver ved jo, at hans hår er stridt og uglet, ikke kort og nydeligt. Men ok, det kan jeg nok leve med.

Den sidste Harry Potter bog (Suk! Den sidste...) får titlen "Harry Potter and the Deathly Hallows". Jeg kan næsten ikke vente! Åh hvor er det fedt, når der kommer en ny Harry Potter bog, og verden bare står stille i de to døgn, det tager at læse den. Sidste gang havde jeg forudbestilt den, så jeg kunne hente den i Politikens Boghal på udgivelsesdagen, for næsen af alle dem, der måtte gå forgæves. Og på mirakuløs vis lykkedes det mig at holde nallerne fra cellofanen omkring den i 10 dage, indtil min ferie begyndte, og jeg jeg sad i flyet på vej til Spanien. Mine rejsefæller syntes, jeg var noget af en pest de første dage, for jeg skulle nærmest pokes med en cattleprod før jeg reagerede. Og de grinede højlydt, da jeg vantro råbte "NEJ!!!", da Snape slog Dumbledore ihjel. De fatter jo ingenting. De har aldrig læst Harry Potter, så de ved ikke bedre. Salige ere de enfoldige og alt det.

Suk. Jeg kan ikke vente. Jeg vil have at den bog skal udkomme NU!

Men indtil da må man nøjes med denne trailer. Feinschmeckere kan klikke her og se den i en bedre opløsning. Og de barnlige kan slå tiden ihjel på J.K Rowlings fine website.

22 december, 2006

Okay så...



Julemanden har fattet det: Smid huen, tag en smøg og vær ligeglad med at alle andre går i kollektivt fladspin over julen. Det kunne jeg skrive meget om, men jeg skal pakke kuffert. Om lidt skal jeg til Ålleren, og jeg håber da inderligt at jeg bliver mere julestemt efterhånden som jeg nærmer mig min hjemstavn. Men bare fordi jeg er en sur gammel røv, kan jeg jo godt ønske:

20 december, 2006

Jule-praleri

I dag fik jeg Anders Morgenthaler til at grine. Rigtig højt og hjerteligt, og det var ikke engang fordi, jeg var ufrivilligt morsom. Jeg sagde noget sjovt med fuldt overlæg, og han faldt for den. Så det vil jeg gerne lige prale lidt med.

Til gengæld har jeg marcipan i håret og på brillerne efter at have lavet julekonfekt. Og jeg har tapet æsken sammen med brun pakketape af frygt for at komme til at trøstespise det hele i afmagt over julen.

Men Anders Morgenthaler grinede af min kommentar om midtvejskriser :)

14 december, 2006

De varme lande

Vandhul på den afrikanske savanne. Nu med webcam.

13 december, 2006

Jeg gider ikke...

Hvorfor skal jeg arbejde? Jeg gider ikke! Jeg synes sgu godt, der ku' komme nogen og give mig en masse penge, så jeg ikke behøvede arbejde og kunne sove i stedet for. Og ved samme lejlighed kunne de købe mine julegaver for mig. Det gider jeg nemlig heller ikke. Åh, det kunne være så fedt at rejse til de varme lande og være ligeglad med julestress og alt det andet lort.

Jeg har lige fundet ud af, at små røde djævlehorn er en del af dresscoden til fredagens firmajulefrokost. Er det bare mig, eller er det som om, den slags holdt op med at være sjovt midt i halvfemserne?

Suk

Beam me up, Scotty! ... Please?!

05 december, 2006

Mine juleønsker

Nu er der kun 19 dage til jul, så det er vist på tide med en ønskeseddel. Husk at jeg tager til Nordjylland den 22. ...


ANDREAS JULEØNSKER

Ekstern harddisk (Skal kunne bruges til Mac iBook G3)

Penge til at forny mit yoga-kort

Sort BH fra Change, 80DD

En lækker taske i weekendstørrelse. Gerne rød.

DVD:
Tarantino-boxen
Inspector Morse

BØGER:
Arne Dahls bøger om A-gruppen
Stieg Larsson "Pigen der legede med ilden"

SPIL:
Cranium
Send aben videre

Kuffert der kan gå med som håndbagage i fly. Gerne rød.

En dags handyman-hjælp, så jeg kan få sat lamper og hylder op

Rød Kina-kimono (str. 44)

Etui til iPod (20 Gb med farveskærm)

Sengetæppe (140x200 cm) i røde/pink farver, gerne satin eller andet "bling bling" agtigt stof

04 december, 2006

Giro 666

Godt så... Så skal vi jo til det. Nu har jeg både bagt boller og bananmuffins og lavet porre-kartoffelsuppe, OG sovet 10 timer i nat, så den der med at jeg er træt, duer vist ikke. Selv om jeg sagtens kunne lægge mig ned og sove lige på stedet. Men nej. Jeg har lovet at indfri nogle ønsker, og så bliver det sådan. Så lad os kaste os ud i det fra en ende af.

Pernille: Jeg vil gerne høre dig tage skattestoppet under kærlig behandling.
Åh nej. Skattestoppet. Det er jo i virkeligheden ikke et skatteSTOP, men en skatteLETTELSE. Siger de kloge. Og det har alligevel ingen relevans for sådan en fattigrøv som mig. Jeg vi bare ha' en ny regering. NU!!!

Paul, aka SuperPolle: Skriv lige noget om "svineriet i og på Københavns gader".
Hm. Svineriet i og på gaderne. Tjah... Jeg synes egentlig ikke, det er så galt. Selvfølgelig kan man være uheldig at glide i en hundelort, en halvspist pizzaslice fra 7-11 eller noget andet klamt, men det er jo den slags, man må tage med, hvis man vil bo i byen. Jeg bliver faktisk mere irriteret over dem, der fylder hele cykelstien med deres ladcykler, og som samtidig kører riiiiigtig langsomt fordi cyklen er så tung at træde, fordi de har fyldt den op med unger og tæpper og pis og lort. Det er et udbredt fænomen her på Vesterbro. Det er de samme mennesker, der skriver harmdirrende indlæg i Vesterbro Bladet og vil have lavet Værnedamsvej om til en gågade og forlanger junkierne væk fra Vesterbro. Hold nu bare jeres fucking friværdis-kæft og flyt jeres prestige-unger ud i forstæderne, hvis I synes her er så ulideligt!

Paul, aka SuperPolle (igen): Skriv nu noget om "intimbarbering".
Okay, hvad vil du vide? Jeg har efterhånden været registeret igennem, lige fra skum + skraber, voksstrips til hjemmebrug, prof-voksning, hårfjerning med laser til hårfjerningscreme fra Veet. Jeg kan klart anbefale kosmetolog Gitte Gammelholm i Skindergade. De laver en mean Brazilian. Men det er selvfølgelig ikke barbering. Mit bedste intimbarberings-tip er at barbere med et helt nyt Gillette Venus-blad, og bruge mandelolie eller uparfumeret hårbalsam i stedet for skum. Og så endelig huske at smøre med fugtighedscreme eller Aloe Vera gelé bagefter. Så får man ikke knopper.
Man kunne selvfølgelig også bare lade lortet gro og investere i en pubes-paryk...

Knirke: Jeg gad godt høre noget om de dersens skumgummifingre som publikum vifter med til ishockey-kampe.
Ja, det vil du vel, din lummergøj... Og det kan jeg godt forstå, for er der noget mere effektivt end at tør-anal-penetrere sine fjender med
sådan én? Næppe... Det skulle da lige være at gøre det for åben skærm i "Godmorgen Danmark", mens man alligevel var derinde og promovere sin nye bog "Fistfucking til hverdag og fest". Ih, jeg glæder mig til vi to skal i Morgen-tv, Lummergøj! Jeg håber, det er Cecilie Frøkjær, der er på arbejde den dag!

Skriv noget om aber med tøj på!!! Sådan står der. Uden afsender. Men jeg ved godt, hvem der står bag. Det gør Lone. Eller måske Thomas. Er der nogen, der er tossede med aber med tøj på, så er det nemlig dem. Og forståeligt nok. Aber er jo nemlig rigtig søde, og hvis de samtidig har tøj på, jamen så er de søde OG sjove på samme tid. Mere er der vist ikke at sige om det. Bortset fra: Se denne film med søde aber, der kysser en pige. Nååårh!


Og til sidst beder Thomas om en udførlig redegørelse for min dag den 12. december.
Det ku' godt gå hen og blive en lille smule privat, så jeg nøjes med at fortælle om to ting, jeg skal: Jeg skal ind og anmelde "Eragon", den nye Æventyr-film og så skal jeg ud og have undersøgt min hals på Rigshospitalet. Mere siger jeg ikke, nix!